fy fan

fy fan vad man mår eller :S åhhh . nu tycker jag fan synd om mej själv. och lite ångest på det också. det kan ju inte bli bättre liksom. men men ska man dricka så ska man ju göra det ordentligt. hahah . sen får man ju må som man förtjänar också :P va på odd igår iaf. mycket trevligt va det. tiden gick väldigt fort och ciderna slank ner i halsen utan problem. ojoj . jaja mår väl bättre om några timmar tror jag väl :P

Puss på er


tagga

är hemma hos lisa vit nu och ska göra i ordning oss lite och sedan ut på äventys haha. känner att jag kommer att må så jätte bra i morgon (Y) hahah men det är sånt man får ta
tycker så synd om min kussebulle som ligger hemma och är sjuk :( han får bli fris nuuuu!!!

Puss puss<3

hahahahah såååå roligt

igår så va jag med lisa och jimmy. va på donken först och sedan åkte vi hem till jimmy och drack lite öl och tjötade lite. sedan kom J en stund med. sen så lämnade jag dom och vet inte riktigt vad som hände sen. eller jo för mej men inte för dom. på vägen när jag gick så mötte jag på sacka. har nog aldrig varit så glad över att träffa han. hahaha. sedan blev det lite skit och sedan blev det bra. världens bästa natt och världens bästa morgon. ikväll får man väl se vad som händer. ta det lugnt eller något sånt. men det tror jag ju knappast.

puss

ibland är det bra att lyssna på andra


värsta snyggt ju!

haha kolla min blogg.! hur jävla snygg som helst. får tacka dixi. kolla även in hennes blogg dixiwonderland.com . fan så jävla nice alltså. haha men vad gör man inte får en gammal klasskamrat hahah <3. jaja nu har jag iaf duschat och ska sminka mej nu sen ska jag rinha pop fort så ska vi åka upp till stan så ska jag träffa lisa vit <3 vet vad för äventyr vi ska hitta på men något blir det alltid ;) 
jaja nu får jag skynda. 

puss puss alla och klä er varmt  


ojojoj

vad händer inne på blogg.se ? ser lite annorlunda ut men det är väl bra med lite variation? haha jaa . i tisdags så drack vi lite. jag och lisa chillade hemma och kussebulle lite sen så åkte vi hem till sacka en stund. det var trevligt. sedan har ajg bara slappat. drömmde värsta bästa drömmen idag. åhhh . jag var i tahiland man jag har glömt min solkräm hemma :( sedan mötte jag och en till vet inte riktigt vem som va med mej men. iaf vi mötte upp en gäng snygga killar , sedan vaknade jag . det va ju tråkigt. men kl var halv ett så haha . jaja nu ska jag göra lite frukost och så.

ha dete mys


 

KRYA BÄSTA KUSIN<3


undrar direkt

jaja sitter hemma hos kussebulle nu . sminkat mej lite och så. så nu väntar jag på lisa och denny. ska mys dricka lite dag. kommer att bli trevligt. det var ju så länge sedan man gjorde det hahah , eller inte. kusse kanske kommer hem snart så man får lite sällskap. vem vet inte jag. (Y) får väl se om vi hittar på något annat ikväll men det är det som står på schemat iaf .

puss puss

lägg ner jag tar inte åt mej ändå. sluta tro att du är något

ksfnhienf

åhhh bästa morgonen ever. ! robert pattinson va med på ellen degeners *stavning! åhh satt och bara dreggalde i sängen . mmmmhhh min man . åhhh . jaja nog om det. började läsa män som hatar kvinnor igår. den är lite seg. men a jag har ju bara börjat läsa den än sålänge. ! hahah ja . klippte ju min kussebulle igår (Y) så fin han bleeeev :D rebus : börjar på H efternamnet börjar på T och den har horn där fram. ? hmm det var ju HÅRTRIMMERN iaf :P hahah fatta nada



Bästa kusse<3


dagens

idag va en mycket slapp dag. va hemma och slappa fram till halv 5 eller något. då ringde astor mej och ville att jag skulle följa med han till stan på något mystiskt uppdrag :D hahah undrar direkt! fick iaf rebus hahha . får väl se. sen blev det städa lite diska lite och slappa lite online pizza och sedan kom mucke jennifer simon och jocke. ytterst trevligt. och nu är jag hemma och äntligen har träffat mamma . så nu är det paradise hotel för hela slanten (Y)

puss på er

är man kass så är man

hahaha . braaaaa. jaja . vaknade nyss i sjuntrop. har varit i stan från torsdag till söndag. så det var lite mysko att sova själv. men det funkade. gillar inte när jag vaknar kl 7 på morgonen och alltid kissenördig. :S illa. fattar inte. men men jaja . i helgen vad har hänt? hmmm . joo i fredags var det ju bastu och bad som gällde. lite indrittsaktiviteter också vilket var riktigt kul faktiskt. lördag var en lugn dag/kväll för mej men inte för andra ;) jaja idag kanske man ska upp till stan igen eller mys med mamma. vi får väl se ;P

puss puss <3


älskade kusin<3

vad skulle jag vara utan min kusin ? ja du det är frågan! älskar han mest finns nog inte som känner mej som du<3<3






hmmm .. foki?

vad är det med den tjejen egentligen? börjar lipa för att hotgossips tog med ett inlägg om hennes hy i något repotage. WTF? blir så sur för lisa<3hotgossips .. :( fäller en tår och hoppas den kommer tillbaka. tycker lite synd om foki om hon ska sitta och lipa över det. men men hennes liv , hennes val.
hahah jag är ju störd så här ska jag aldrig skriva igen. men fan va sur jag är!

Puss <3


födelsedag

sitter och kollar på något tråkigt program på tv. fy fan vad jag inte gillar tv på förmiddagarna. blää. hahaha värsta problemet :P . idag fyller min mamma år ska fira henne lite här hemma. ska la blir mysigt. syster och dom kommer hit(Y) jaja nu ska jag börja läsa män som hatar kvinnor. usscch kan ju bara tänka mej hur den boken är när man har sätt filmen :S aja kan ju bli kul.

Puss


katten säger mjau

god kväll
nu är jag vråååål trött . ska kolla några av snitt av weeds och sedan sova. började kolla på säsong fyra igår. har börjat kolla på den igen. förut var det lite jobbigt. jaja nog om det höll på att skratta ihjäl mej förut när jag va inne på youtube och kollade på katter som pratar och sånt. hahahha så jävla kul (Y) . det är dt jag har gjort idag kollat katter på youtube :P hahaha nää då.

puss gngn


onsdag

fy fan vad slapp man är eller? usch måste lägga mej tidigt kan inte vända på dygnen så här inte bra inte bra. idag ska jag bara va hemma ta det lungt. tror jag iaf. annars får man väl se vad som händer. har varit inne och kollat lite barkurser. är gött sugen på cypern med grabbarna grus eller något . men måste nog ha ett jobb innan jag kan sticka iväg så man har lite pengar.

Puss


vad ska man säga?

då har man bara legat hemma och slappat resten av dagen idag då. men det är gött. har duschar lite och kollar paradise hotel. fan jävla pontus kan la åka ut någon jävla gång eller så störande! fast äntligen åkte ju catja ut. det var en lättnad hahhah. nu får man ju se vad som händer nu när det inte kommer in mer deltagare till hotellet . (Y) mohahaha . näää SPÄNNANDE . nu tänkte jag kollar klart säsong tre av weeds och sedan läsa ut min bok. :D

gngn puss

jag delar med mej när du delar med dej


puuuhhh

kvällen eller a rättare sagt natten va lååång. hahahah . kan börja med dagen . åkte upp för att träffa lisa sen så åt vi kinamat och kollade paradise hotel. sen kom denny och jesper och hämtade oss. sen fick vi för oss att dricka lite så vi åkte til shell och köpte slödryck och sedan hem till dennys lägenhet. där satt vi och tjötade började med att spela poker men lisa fattade inget så vi började spela jag har aldrig hahahaha . oj oj säger jag bara. det blev mysigt till slut. kom hem vid sju tiden åt upp resten av kinamaten. sedan sätte vi på johan falk och somnade. vaknade ungefär en timma senare av en skottlossning hahahha . :D sov hela dagen kändes det som :P jaja nu blev det långt här.

ha det trevligt puss


för länge

usch  . idag sov jag för länge. ville inte ens gå upp när jag gick upp. utan hade gärna legat kvar en timma till. men nä ibland måste man upp för att man ska orka dagen så man inte går runt som en zombie. hahaha. har en sån träningsvärk i magen . kan knappt hosta. och om jag tänkte efter så har jag ont lite överallt i kroppen. måste ha sovit konstigt lördag till söndag eller något. jaja lästajm

puss puss


äntligen sova !

nu ska jag snart sova. ska läsa lite först så jag drömmer härliga drömmar om edward eller a. min edward (Y) . har varit hemma halva dagen idag. ska upp till stan i morgon tror jag. frå se. ska tvätta lite kläder också hade jag tänkt. kankse städa rummet också nu när jag såg efter. nä sleepmode

gngn puss

Jag behandlar människor som dom behandlar mej. Det är så det fungerar och kommer alltid göra det


trött som fan

igår va en trevlif ikväll ändå. sen hände det en massa grejer. krig och skit kan man verkligen säga att det var. men allt löste sig så det va ju bra. somnade inte förän kl 5 i morse ussccch men tur kunde man till slut somna när man hade en gose brevid en. trygghet. idag har jag inte gjort så mycket. var med lisa. kollade en johan falk film. helt i fel ordning men men får väl gå :P hahah . ikväll blir det till att kolla på johan falk film på tv men innan ska jag läsa lite. är nu snart klar med fjärde twilight boken. inte så långt kvar nu men fan vad spännande. (Y)

Puss


ohh ooohhhh

hemma nu efter en helvetes massa timmar på isen. men det var väldigt kul. körde och åkte och blev även bilägare men det bor hos sin fosterfamilj hahaha :P näää då. fan åkte så mycket så jag mådde lite lilla till slut inte bra. men a det var bara ut och ta lite frisk luft så va det bra sen :P sen bli det väl brännvin i kväll. det ska väl bli trevligt. hoppas jag . får se får se.

Puss


konstigt

fan vad jag vaknar tidigt hela tiden. blir lite trött på mej själv men men . igår så va det en mega mysig kväll. bastade och drack öl och badade i ett jätte stort badkar. det vill säga sjuntorps badhus hahaha. det blev fylla men inte för mej eller jo lite rund under fötterna blev jag allt :P nakenbad . hahha herregud säger jag bara. men jag behöll min bikini. ingen baksmälla idag och det var ju skönt, iofs gick och la mej nykter så :P nu ska jag äta lite frukost och sedan så kommer min syster hit<3

Puss på er


åhhh vad tidigt.

usch idag vaknade jag kl 10 . men det är ganska skönt att vakna så tidigt än då. fråga mej inte varför jag känner så för det vet jag inte ens själv ;P JAG UNDRAR DIREKT! hahahahah . nu ska jag ut och ta morgon ciggen och sedan lite fruuuuukost! ;D

Pusssss<3


shhhhhhit

åhhhh har ätit tacos nu :D haha har fan varit sugen på det i två månader eller något ;P GALET ! mumma. fick mega hostattack förut . ville inte sluta. jag blev så arg. syster har vait när nu :D hahah hon är så tjock :P så snart blir jag moster wöööö . hoppas på en tjej :D så man kan köpa en massa hello kitty kläder till den hahah. jaja nu ska jag se på CSI miami det började ju för en stund sen man har kollat lite iaf :D

Puss på er alla


snurr snurr

mina hjärna går på högvarv och jag vet inte ens själv vad jag tänkte längre. allt jag vill är att vara gald. och det finns en plats som alltid kommer göra mej lycklig. men är den verkligen så bra då? åhhh nu bara åhhh. tänk tänk tänk. tänk om? DET BARA E SÅ

             

de som betyder<3 att dom orkar fortfarande<3 all kärlek GULD VÄRDA


vi mot världen

LEVER MIN DRÖM


höhöhö

fick reda på att jag skulle till äckel tandläkaren den tjugonde. inte kul inte kul. men men någon gång ska man ju det med annars blir det för jävla dyrt när man blir gammal hahah :P känner mej glad men ändå så mycket att tänka på haha sjuk! egentligen är det väl inte så svårt;P

Puss på er


god morgon

ja nu är det verkligen god morgon för har inte ätit än eller tagit morgon röken än :/ idag gjorde jag inte så mycket. slappa runt typ. har märkt att på helgerna är jag mer mej själv och veckodagarna är typ som söndagar för mej. orkar inte göra något och jag bara går som i dimma känner inget. gött mysko! :P åh gud igår blev jag lite glad. helt konstigt kändes det. har nog aldrig varit med om det :D hahahha. idag blir det till att vara hemma tror jag. tror jag ska baka lite eller något sånt. får se.

Puss Puss


jösses

nu har man ätit frukost och kolla på top model 6 som går i repris nu på 3an haha. :P så kul. har faktiskt sovit gott. det är inte ofta men nu den senaste tiden så har jag faktiskt gjort det. och det är fan bra(Y)
idag ska jag nog bara va hemma. och läsa haha. tönt jag är. :D

Puss


seeegt

idag har jag inte gjort något alls. bara varit hemma hela dagen. vilket är lite skönt ändå. även fast jag inte gillar den lilla byn jag bor i så har jag mamma och tryggheten hos henne här. vilket är det jag behöver känner jag. allt ändrar sig hela tiden. ena stunden så BRAA liksom andra så FAAAN då. aja det får väl va så e tt t ag. jag vet ju att jag kan. (Y) . har iaf läst idag. hela dagen haha. men twilight böckerna kan man inte sluta läsa. inte dom första och inte nu den sista heller hahha. såååå jävla braa. aja ni börjar paradise hotel igen.

Puss


god morgon

ja det kan man väl säga. har varit vaken i en 40 min eller något sånt. kanske lite mer. usch nu vill jag att mamma ska vara ledig så hon kan va hemma. för nu är det inte kul att vara ensam. blä. usch vill inte vill inte. orkar inte tänka mera. vill bara inte. känner att detta kommer ta ett tag.
jaja. idag kanske jag ska upp till stan. kanske en till fika med christine. får se hur det blir. annars är jag kanske bara hemma och slappar. om det är någon som vet något som händer är det ju bara att höra av sig.

Puss


illa illa

idag har jag varit och fikat med christine i stan. det var för jävla mysigt. satt inne på strandgatan i ungefär tre timmar och bara prata prata och prata. det var riktigt skönt :D sen när jag kom hem mådde jag inte bra. mår inte bra än. men men bara sluta tänka och se glad ut så löser sig allt. haha jo visst. glöm glöm glöm

Puss


bättre och bättre

usch vad tidigt jag gick upp idag eller! uuuhhhu . kunde inte somna om sen heller. det var lite jobbigt. men låg kvar och typ halvsov. hahah . ska snart hoppa in i duschen och sedan upp till stan och fika med C :P kommer bli kul har inte träffat henne på ett tag nu.
Dagarna går och det blir bättre. men det är fortfarande långt ifrån. men försöker gör jag ju.

Puss  hej


knorr

ojojoj vad dåligt jag har mått idag eller! fy fan. man skulle ju tagit det lungt igår men men. ibland blir det för mycket av det goda. och man kommer hem sent. va hemma kl 5 inatt. sen upp kl 10 och äta ta på sig och ut på isen igen. men det var kul idag med. kallare men kuul :D haha . är inte så mycket och kollar på bilarna utan kollar mest när dom kör cross. känner att tvåhjul är lite min grej (Y) aja nu ska jag få lite mer känsel i min kropp.

Hej hopp


blah blah blah

aha . blir te att va med brorsan och så ikväll. lugn kväll i sju. ska nog ut på isen i morgon också så får bli coool lungt idag. kanske eller jag vet inte. hahaha. orkar inte med huvudet i morgon bara (Y) vi får väl se vi får väl se. hmmm säger bra blah blah hahha . kuuuuul

Puss Puss


wöööö

blev te att åka ut på isen igen. fan va kul det va eller. sladda och grejer (Y) hahaha har nog inte varit med om något roligare än det :P haha kallt va det inte heller. men det är klart det inte blir det när man sitter vid elden (Y) nå ska fan köpa mej en bil och sladda lite till för så jävla kul va det :D haha vad jag tjatar. ska väl slänga in mej i dusche och få bort all röklukt sen får jag se vad som händer. känner mej lite gladare nu iaf

Puss och Hej

kallt kallt

gå ska man snart upp ur sängen då och ta på sig flera lager med kläder och sedan ta sig ut till den underbara gravlången (Y) meeeeen det kommer bli så jävla kul. niklas ska köra så det kommer bli roligt och se va ett tag sen jag såg han köra hahah. men men men. nu ska jag kissa sen åka fruuuuukost

Puss


fan fan fan fan fan fan fan fan

jag orkar inte. jag orkar inte. jag orkar inte. jag orkar inte. jag orkar fan inte mer


fan va gött

stod i duschen och tänkte att i morgon ska jag fan sola alltså. måste göra det. när jag kommer ut så kommer jag på fan jag är ju sjuk. men det är ju bra att man glömmer av det. hahah så smart är jag. måste börja sola snart så fort jag blivit frisk ska jag ligga och drömma mej bort till någon varm strand (Y) men då får man hitta på något annat i morgon, fika kanske? är nägon sugen på det så är det bara att höra av er.

Puss puss


ogjort

känner att jag vill få vissa saker ogjorda så som det va förr. man visste liksom vad man ville. man visste vem man kunde prata med om allt man visste vem man skulle ringa kl 3 på natten när allt kändes tungt och man inte kunde sova. det är jobbigt att mista en sån vänskap. saker förändras och människor förändras. saker händer osm man inte önskar hände men det gjorde än till den person man är idag. starkare svagare vad vet jag?


MEN HALLÅ SERIÖST!

VIKTIGT MEDDELANDE TILL MIN RONJA! SAKNAR DEJ SÅ OTROLIGT MYCKET SÅ NU MÅSTE VI SES SNART ANNARS GÅR JAG SÖNDER BROKEN<3 PUSS BERT






detta får bli saknar dej bilden<3


korr

ja det tog ett tag för mej igår att bli varm igen. tror kl va nio eller något. haha. men jag är har inte blivit sjukare än vad jag va innan så det va ju ett gott tecken iaf :P nu har man ätit lite frukost och läst alla miljoner bloggar som man gör som en daglig rutin :D så nu ska jag lägga mej och läsa sista twilight boken som jag fick i julklapp. den är spännande. men det känns som jag tappat glöden lite nu. men iaf när jag läst ut den så ska jag läsa alla bäcker en gång till. :D har inte så mycket att göra nu när oc är slut allt haha.

ha det bra Puss


pics

lite bilder från idag. tog inte så många för det var så kallt om händerna











 


wii wiiw wiiw

det är inte lite kallt ute eller? har varit ute på isen hela dagen och kollat när lite människor kört cross och bil. kul kul kul. satt och värmde mej vid brasan och hörde alla underbara ljud. man kan inte bli mer än upphetsad av att se alla crossar. fan ville nästan sätta mej på en själv och köra ut. MEN hur hade det gått? det vill jag nästan inte veta :P nu är jag hemma iaf och värmer mej (Y) det blir nog bara att ta det lungt idag. hör av er om det händer något kul.

Puss


toodells

hemma nu då efter att ha varit hos syster min och firat hennes födelsedag :P det var mysig. åt thai mat och busade med katterna. haha kuuul. umgås lite med hela familjen är mysigt. och snart för vi ju tillökning med en liten knatte också. vet inte dock om det är en tjej eller inte. det får vi reda på när den kommer :D nu ska jag göra lite test på dator haha beroende (Y)

gngn puss


oj oj oj

nu har man shoppat skor och under kläder. det var roligt. men mindre roligt lär det ki va när man ska betala allt. haha. men men det var ju saker jag behövde så det är ju bra. sen blir det nog inte mer shoppat i februari. känner att jag har allt jag behöver. jag ska inte säga inte. för lär säkert köpa något. ;) jag tycker så synd om min katt. hon blir mobbad av dom andra katterna :( så synd om henne . lägger upp en fin bild på henne sen i sommras så söt är hon :D puss puss



mooorgon

god morgon. har sovit så gött i natt. var lite mardrömmar men sov för jävla gött. härligt. har inte sovit bra sen nyår ungefär så nu jävlar (Y). nu ska jag klicka hem lite kläder från hm. mest underkläder och armband och sånt. få väl se. pöss hejs


myror i brallan?

hahahah helvete vad jag vill göra något. så himla sugen på att hitta på något kul. men vet inte vad. försöker "leta" runt lite med hittar nada. och nu fick jag reda på att det var rätt dött. man kan ta saken i egna händer och hitta på något men att sitta i en snö hög verkar vara mindre lovande. hahaha. TREO IS THE SHIT  btw :P (speciellt när man är sjuk)


hmmm

det är inte mitt val, det är ditt.


fan fan fan

jaha då hade det värsta släppt nu med min förkylning. men då får man halsont och skit. helvete och. men men . det går väl över får man väl hoppas. dricka mycket te och inte prata. ganska lätt när man bara är hemma :D är lite sugen på att gå ut i snön och muppa mej lite . men när man har tagit sig ut så är det ju förjävla kallt haha :P nu ska jag öta upp min semla.

Puss Puss

shupp

hostan tar dö på mej . det är verkligen inte kul. måst ta mer hosmedicin idag känner jag. helt jävla skorvlig i halsen eller så låter det från lungorna. inte bra inte bra. men kan inte sluta att röka för det. blir nästan bättre när jag gör det haha. har varit ute och gått idag. hela familjen nästan utan min syster.  det var gött men det var lite kallt. men men. man får ha på sig kläder :P nu ska jag sätta men och kolla på onskan. kollade även på La ink förut. man blir lika sugen varje gång på att göra en till gadd. så det får ta och bli en i slutet av månaden tycker jag (Y)

haj haj


blääää

jävla förkylning. hatar det. som om det blivit bättre? nä skulle inte tro det. hostan är värre än någonsin. åhh min kropp gör så ont. och allt är just nu skit. jag gör fel val i livet och allt känns konstigt men den människan jag trodde kunde lita på och inte dömde mej. allt känns SKIT. så detta är inget roligt inlägg må jag säga. vill även ändra min design på bloggen men kan jag det? nä skulle inte tro det. ajaj hej hej


sent

nu är kl sent . oj oj oj inte bra. jag som behöver verkligen sova nu när jag är sjuk. jaja inte lätt när man inte är trött. har tagit lite hostmedicin nu för började hosta idag. inte bra :/ men men det går ju iaf över. alla oc avsnitt ät avklarade så nu börjar jag kolla på weeds igen. yeeey . har änna saknat det lite. hahah. nä nu ska jag kolla weeds.

Puss och god natt


så ja

nu ligger dom flesta bilderna från nyår på fb. så det är bara att gå in där och kolla om ni har lust med det. fortfarande äckligt sjuk. helvete hatar det . sitter och kollar på LA ink och kan ju bara meddela att jag är förjävla sugen på att gör en till liten gadd. mmm . måste ha pengar nu! låter så jävla härligt får jag ta och säga. jaja har nog druckigt tio liter vatten idag. men det är bra. lite jobbigt att kissa hela tiden bara. hahah. noog om det.

Puss Puss
                      

                 


usccchhhh

jaha då var man sjuk då. fan vad illa. mår bajs! men men. idag har jag gått runt i mjukisar och kollat tv hela dagen orkar inget mer. dom som väntar på kort efter nyår så kommer dom nog ikväll. på facebook iaf. sen får jag se när jag orkar lägga upp på bdb. nu ska jag fortsätta va sjuk. hoppas alla andra har det bra. 
 
Puss Puss


typiskt

det är så jävla typiskt mej att jag ska bli sjuk! helvette mår piss rent ut sagt. aja får proppa i mej en massa apelsin och sånt dära så man får c vitamin och sånt så ordnar det sig nog. idag har jag varit så jävla slapp. har bara legat i sängen och tyckt synd om mej själv och kollar oc såklart. nu snart ska man släcka lampan och sova. måste kolla lite oc ;) hahah fan vad jag tjötar om oc hela tiden. :D men så jävla bra.

Puss puss


2010

detta året kunde inte börjat bättre än den gjorde. kvällen var hur trevlig som helst. det kunde inte blitt bättre. eller jo det kunde det för ville träffa ronja men blev inte så :( FÖRJÄVLA TRÅKIGT.... annars va allt kanon . full blev man och skratta gjorde man. allt va prefekt för mej iaf:D GÖTT SOM FAN. hahah nu hoppas vi på ett bra år för det kunde inte ha startat bättre :D

Puss puss


RSS 2.0