onsdag

tiden har gått sjukt fort nu. bara två dagar kvar av kursen. sen nästa vecka är det praktik prov mm. fan msåte plugga ihjäl mej. men en del sitter som fan sen vissa andra står det bara still. så mycket att lära sig det trodde jag inte. men så jävla kul är det. idag har vi fått träna på att servera drinkar till en massa folk och skit. roligt som fan. sen så händer det inte så mycket mer här nere. skola plugg sova. det är det man hinner med. saknar inte sverige något. trivs som fan här nere, helt jävla underbart.

puss

lördag

då har man varit här ien vecka då. allt har varit jätte bra. ar lärt mej en massa grejer. skit kul. rekomenderar att ta en sån kurs. idag skulle vi åkt till en strand men det är för dåligt väder för det. eller a dåligt är det väl inte men lite molngubbar på himmelen. man ahr ju sett värre väder i sverige.
igår va vi på zigzagz, trevligt som vanligt. man blir elt döv efter man ha gått därifrån så jag välkomnar väl min tinnitus. va väl i säng vid en 5 halv 6 kanske. inte helt säkert.
men nu ska jag ut på soltaket och mysa lite.

ha det bra
puss


hello sweden

forsta inlagget nere pa gc da. sitter pa internet cafe nu sa har inte alla boksaver sa det ser gott skumt ut. men men sa ar det. allt ar sa himla bra har. kommer aldrig mer vilja aka hem. inga problem over huvudtaget. far bara flytta ner min familj da hade allt vart super bra. men ja, vi har inte borjat skolan an det gor vi i morgon kl 4 for da kommer det 2 killar hit som satt fast i london. sen sa blir det plugga plugga plugga. (Y) . helgen har varit kanon har nere. har ingen koll pa kl alls ute lever efter sin egen tid typ. utesallena ar helt galna. men sa javla kul. grymt bra . sol hela tiden som yur va har det blast idag sa det va skont. men men . ha det bra dar hemma .

puss puss

RSS 2.0