varför?

oj oj oj . ja här har man inte vart inne på ett tag ser jag . inte bra men hela dagen igår så kom jag inte på blogg.se så får väl skylla på det och dagen innan så hade jag väl helt glömt av. vad vet jag?
nu sitter jag iaf hos min kussebulle med lisa och kollar slutet av män som hatar kvinnor. haha lisa fattar inte filmen. det tycker jag är väldigt kul. men alla kan ju inte va liksa smarta som jag ;O. vi ska väl göra oss lite mat sedan och mysa framför tvn. om det inte blir annat påhitt vill säga. får väl se. får väl se. skriver nog sen om en massa åsikter. blir nog kul (Y) iaf för dom som orkar läsa.

puss


morrn morrn

söndag idag då. puh veckans tråkaigaste dag ever känner jag. gårdagen va väldigt trevlig om jag får säga det själv (Y). idag iaf, ska ta på mej lite kläder och äta frukost sedan ska jag och mamma till överby. trevligt trevligt. sen får jag se vad som händer. blir väl säkert något trevligt.

ha det mysigt


puuuuhhh

hemma !! äntligen hemma! eller a det va jag ju förut också men. eller a ska skriva äntligen hemma i min säng haha :P den är den bästa. ikväll har jag druckigt lite. bara tagit det lungt faktiskt. kände inte direkt för att WÖÖ festa. va med elin och hanna. ytterst trevligt måste jag säga :D . oj många smilies. eller något sånt. jag saknar paradise hotel på måndagar känner jag. vad ska man nu kolla på? MEEEEN kom ju på att vampiers diary börjar ju den 11 wööööw :D haha GALEN i den serien. sova nu överby med mammsen i morgon<3

puss gngn


åsikt?

sitter och läser jackies blogg från ph. jag måste säga att hon verkar vara så jävla skön. synd missade jag när hon var på kronan. vilket är förjävla synd. men hoppas det kommer bli mer gånger för hade gärna festat med henne alltså. sjuk skön brud.
sen dom som dömmer henne bara för att hon hade sex i tv och massa sån skit. OCH säger jag bara. jag hade nog inte klarat av att vara där inne så länge utan sex! hahah men a jag vet ju inte. jaja härliga kvälls tankar jag har va?

gngn


       <3    


gölligt

nu sitter jag hemma igen efter en veckas semester. känner att det är välbehövligt haha (Y) . idag har man städat och diskat lite i kussebullens lägenhet. så han blir glad när det är fint :D idag ska jag bara ta det lungt om inget annat står på schemat men det tror jag då inte att det gör. men vem vet? hahha jaja nu har jag inte så mycket mer kul att skriva

Puss


fredag

idag mår man ju sååå bra. iaf igår så gick jag till lipz med christine mikaela ammer mm. det var riktigt kul faktiskt. behövde det kände jag. men iaf när jag kom hem så låg jag och funderade lite. inte för att jag kommer ihåg så mycket men iaf. så kom jag på att jag är verkligen inte flickväns matrial eller hur det stavas. haha . jag är en riktigt slusk eller hur man ska säga. hahahah så är det
nu sitter och kollar på gardinen och undrar hur fan den ser ut? så såg den inte ut igår och jag har inte pillat på den :O JAG UNDRAR DIREKT!!!
nu ska jag fortsätta och ligga och tycka synd om mej själv men min underbara huvudvärk. bläää .

Puss

fika

hemkommen från en mysig fika med christine. fick bli en räkmacka och en chailatte. bra lunch (Y) innan har jag inte gjort så mycket bara tog på mej och åt frukost och sådana nödvändiga grejer. och nu vet jag inte vad som händet. det är oth på tvn iaf. så får kolla lite på det och ta det lugnt. är fortfarnde väldigt frustrerad över igår men det går väl över får man hoppas. jaja no om mej

ha det bra puss

pic

har tråkigt så det är ju tur man kan roa sig med en kamera :D


mätt och go

det är verkligen varmt ute. eller a inte sommar varmt men verkar inte vara några minus ute eller om det ens är det ? :O det är ju lite slask ute och så nu. hata slask. ! gick iaf in till stan och köpte mej en sallad på gammla heaven. kommer inte på vad det heter nu så. så nu sitter jag och kollar lite på tv och läser bloggar. får se vad som händer ikväll. kanske åker ner till sju och hälsar på mamma en sväng för hon skulle sitta hemma ikväll. bästa mamma. jaja

ha det bra puss

onsdag

idag är det onsdag för den som inte visste det. och det snöar idag igen. yeeey älska snö! eller inte! fan jävla helvete att det inte kan sluta snöa. blir ju galen :S det var inte så många mardrömmar i natt. eller a dom va inte lika hemska som natten innan. men jävlar va det är varmt att sova. fattar inte hur man kan sova med det täcket. det är ju mega varmt ju. men egentligen så är jag hellre varm än att ligga och frysa. för nu fryser jag. jaja nu ska jag ta på mej lite kläder och så.

puss puss

pust och jahopp

jaha då va paradise hotel över då. det var ju trevlig att det va jackie som och patrik som vann. göll göll.
jag vet inte om det är fel på mina öron eller om det verkligen låter som om det tutar upptaget. har gjort det ett tag nu iaf. men men det är ju inte alltid att hjärnan fungerar som den ska så det kanske är i mina öron vad vet jag?
jo en sak vet jag! att gå ut i trollhättan är inget för mej mer känner jag. men men . visst lär man sig? nej! hatar det. men men . sånt är livet! vid denna tiden på natten så är astors dator snäll mot mej och gör som jag säger. det tycker jag är ytterst trevligt (Y) . saknar han faktiskt väldigt mycket :( men han kommer ju snart hem så det är ju bra. nu ska jag nog ta natti ciggen och sedan gå och lägga mej om jag orkar.
ojoj detta blev långt och onödigt. jaja skit samma

gngn puss

tisdag

idag har jag badat. fan va gött det var eller ! vaaarmt mmm . såå gött har verkligen saknat det badkaret.
nu kollat jag på simpson och äter lite popcorn igen. va ute och köpte cigg förut. det är verkligen inte så kallt som man tror att det är. igåt åkte lisa och denny till sälen. värst tråkigt. men fick ju va med dom till kl 4a i natt iaf. haha. ussccchhh sedan drömde jag mardrömmar när jag sov. inte kul. fan också! kom på nu att jag skulle ha köptgodis när jag va i konsum. jaja do stänger ju inte än på ett tag får väl gå sen.

puss

spännande

oj oj nu är det spännande på paradise hotel ! i morgon är det ju final wuu . nice som fan. aja nu sitter man här i sin ensamhet och har proppat i sig en massa popcorn. men det är ju gott ju. nu är det weeds men har redan sett detta avsnittet. buuhhuusigt. men nu är det ju text så det är ju bra för mej som är lite efter :P aja nu ska jag kolla.

Puss puss

passning

sitter hemma hos kussebulle och passar hans lägenhet. kommer vara sskinadde rent när han kommer hem får jag har såååååå mycket fritid. haha kuul. har nyss varit och handlat lite mat så man överlever. sedan tror jag att helgpappan där under har sitt barn hemma får den låter. hahah göll. nu sitter jag och kollar på vänner och får se vad som händer sen. blir nog bara lugnt och kollar paradise hoten (Y) toppen kul .

Puss puss


RSS 2.0